SO SECURITY

MOBILE WORKING, CLOUD & SECURITY

Wij werken tegenwoordig vooral 'mobiel', met meerdere apparaten én in meerdere 'clouds'. Een uitdaging om dit alles veilig te houden!

Heel wat bedrijven worden tegenwoordig ook geconfronteerd met ransomware, de malware die computers gijzelt! Ransomware groeit in sneltempo uit tot één van de populairste malware van cybercriminelen.

Je dient de beveiliging van je computers serieus te nemen en een 'gewoon' anti-virus programma is niet meer voldoende om je te beschermen. Wij voorzien altijd een combinatie van een up-to-date ‘next generation’ Sophos XG firewall, een ‘next generation’ Sophos Endpoint beveiliging met Intercept X tegen ransomware, malafide websites en weblinks, én een screening van alle inkomende en uitgaande e-mails via Sophos Central.

Daarnaast geven wij ook graag wat uitleg over het herkennen van phishing e-mails en websites aan de gebruikers.

Wij hebben expertise in:


SOPHOS ENDPOINT - INTERCEPT X

Een 'next generation' beveiliging van je computer. Men spreekt nog altijd van een 'antivirus' programma doch een degelijke 'Endpoint'-beveiling doet veel meer! 

Sophos Endpoint Protection zorgt voor bescherming tegen virussen, malware, exploits, ransomware, en biedt ook een webbeleid, applicatiecontrole, toegangsbeleid. Sophos integreert beproefde technologie zoals detectie van kwaadaardig verkeer met realtime bedreigingsinformatie van SophosLabs om bedreigingen te voorkomen, te detecteren en te verhelpen. 

Sophos Endpoint Protection maakt het eenvoudig om je Windows, Mac en Linux systemen te beveiligen tegen allerlei bedreigingen. 

Prijs: Er zijn verschillende mogelijkheden doch de meest gekozen en optimale oplossing is Sophos Intercept X Endpoint Advanced aan 5,16 € excl. BTW per maand per gebruiker.

 

SOPHOS WiFi

Sophos biedt ook 'wireless access points' met het voordeel dat je deze kan verbinden met je account op Sophos Central waardoor ze zeer eenvoudig te installeren en te beheren zijn.  

Heb je een Sophos XG Firewall dan kan je de Sophos wireless access points koppelen met je firewall en worden ze mee betrokken in de beveiliging van je netwerk.  

>> meer info over Sophos Secure WiFi

 

SOPHOS XG FIREWALL

Een heel gamma van 'next generation' firewalls om je netwerkverkeer optimaal te beveiligen. 

Met een Sophos XG Next-Gen Firewall kan je:

  • Verborgen risico's blootleggen: Superieur zicht op risicovolle activiteiten, verdacht verkeer en geavanceerde bedreigingen helpt je om de controle over je netwerk terug te krijgen.
  • Onbekende bedreigingen stoppen: Krachtige next-gen beschermingstechnologieën zoals deep learning en intrusion prevention houden jouw organisatie veilig.
  • Geïnfecteerde systemen isoleren: Een automatische reactie op bedreigingen identificeert en isoleert onmiddellijk gecompromitteerde systemen in je netwerk en voorkomt dat bedreigingen zich verspreiden.

Onderaan deze pagina kan je een PDF met documentatie hierover downloaden!

 

SOPHOS CENTRAL EMAIL

Malware kan langs verschillende wegen in je bedrijf en op je computers terecht komen. E-mail is daarbij nog altijd een veel gebruikte methode om malware of malafide weblinks en documenten te verspreiden. Een goede Endpoint-software kan dit op je computer blokkeren doch het is veel veiliger als je dit al vroeger kan onderscheppen, niet?  

>> meer info over Sophos Central Email

 

Ik help je graag om een aanbod voor jouw specifieke situatie uit te werken!

Jozef Dresselaers
Sophos Certified Sales Consultant
#SOphos #SOsecure

Contacteer  SO PowerView

View the embedded image gallery online at:
https://www.powerview.be/security#sigProId0f125fc60b

Wil je op de hoogte blijven ?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en we sturen je alleen maar relevante informatie, tips & tricks en belangrijke Apple weetjes.
SO hanteert een streng anti-spam en privacybeleid, je kan op al onze communicatie op elk moment uitschrijven.